nitusind.nu

Arkiv

Finder du hvad du leder efter?

Nedenfor har du mulighed for at søge vha. forskellige parametre. Med CTRL + klik (cmd + klik på mac) kan du foretage flere valg samt fravælge igen. 

Format: 2018-10-20
Format: 2018-10-20

Log ind

Nyeste kommentarer

work accident skrev om

Alice i eventyrland i 3D

The Supreme Court reversed the trial court's decision and held that this
employee can't succeed on either his reasons for action for bad faith pursuant to the
Texas Insurance Code or his DTPA factors behind action pursuant...

05/03/2018 - 04:22
Anonym skrev om

Magtfuld "Richard III"

17/02/2018 - 09:01
Title Post datesort icon Steder Skribent Fotograf Type #
HRVRK på Cookie Factory 10/1-2008 Anmeldelse
Dans efter min pibe - Scratch 10/1-2008 Anmeldelse
Trængsel og alarm 10/1-2008 Aalborg Teater Anmeldelse
Efterklang + Slaraffenland 10/1-2008 Studenterhuset Kristian Ravn-Ellestad Anmeldelse
Mikael Simpson & Sølvstorm 10/1-2008 Studenterhuset Anmeldelse
The Trans Late Show Julespecial 10/1-2008 Anmeldelse
Barnet + 3. Stop fra Gug 11/1-2008 Anmeldelse
Allan Olsen på Skråen 11/1-2008 Skråen Anmeldelse
Red Warszawa på Studenterhuset 11/1-2008 Studenterhuset Anmeldelse
Take That er back for good! 13/1-2008 Gigantium Anmeldelse
Powersolo + Deltahead 21/1-2008 Studenterhuset Anmeldelse
HipHop på Teatret part 3 - snøvsen er kraftedme sjov! 25/1-2008 Kristian Ravn-Ellestad Anmeldelse
Maria Stuart på Aalborg Teater 29/1-2008 Aalborg Teater Anmeldelse
X-Periment på Aalborg Teater 30/1-2008 Aalborg Teater Anmeldelse
Esters Bog 11/1-2009 Anmeldelse
Changeling: Eastwoods storslåede og absurde drama 20/1-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Et stk. tilbage til 60'ernes Beatles, tak! 29/1-2009 Anmeldelse
Slam 9000 1/2-2009 Anmeldelse
Havan Rumba 4/2-2009 Anmeldelse
Skatteøen på Aalborghus Gymnasium 4/2-2009 Anmeldelse
Det må være en af de der amerikanske drømme 5/2-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Himlen Falder falder 5/2-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Revolutionary Road 9/2-2009 BioCity Anmeldelse
Den evige udfordring i mødet mellem menneske og vampyr 9/2-2009 BioCity Anmeldelse
Realistisk realia 10/2-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
TAL! Det er så mørkt 11/2-2009 Det Hem'lige Teater Anmeldelse
RJD2 + Den Sorte Skole på Studenterhuset 12/2-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Svensk smitte 15/2-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Tim C på Skråen 17/2-2009 Skråen Anmeldelse
D-A-D - Monster fed philosophy tour 18/2-2009 Anmeldelse
Luftguitar og ekstra vanvid 20/2-2009 Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Dougt: Tag ind og tvivl 26/2-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Voldeligt, larmende og fantastisk teater 27/2-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Der er nosser i Cimbretyrens Nosser 28/2-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
A Clockwork Orange-video: vind billetter 2/3-2009 Aalborg Teater Kristian Ravn-Ellestad Anmeldelse
The Sound of Music 2/3-2009 Anmeldelse
Når jeg forsvinder under mig 7/3-2009 Anmeldelse
Pink Floyd Projekt 7/3-2009 Anmeldelse
Slumdog Millionaire eller bare Chai-wallah? 12/3-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Længe leve selvmorderen 13/3-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Syret nok 13/3-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
I rosens navn 15/3-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Mænd der hader kvinder 19/3-2009 BioCity Anmeldelse
For 25,- blandet hiphop 20/3-2009 Anmeldelse
Liveart 29/3-2009 Anmeldelse
Endnu en torsdagstræffer 3/4-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
En karismatisk svensker og et skuffende publikum 5/4-2009 Studenterhuset Anmeldelse
iPod Battle 2009 17/4-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Lars Hjortshøj - i virkeligheden 17/4-2009 Anmeldelse
What the fukt? 19/4-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Transformator indtaget af spassere 24/4-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Jens Unmack er klar besked 26/4-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Sommer i Aalborg 26/4-2009 Studenterhuset Anmeldelse
Glasmenageriet 3/5-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Klokken er fem minutter i jazz 16/5-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Klokken er fem minutter i jazz 16/5-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
That's one dubstep for man, one giant leap for mankind 17/5-2009 Platform4 Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Rock på Fedtebrødet 20/5-2009 Anmeldelse
Engle, Dæmoner og Tom Hanks i Speedos 22/5-2009 BioCity Anmeldelse
Foråret springer ud 29/5-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
One says goodbye, one says hello 31/5-2009 Anmeldelse
Når dragen græder syre 1/6-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
The Wrestler 6/6-2009 BioCity Anmeldelse
Stand up i skoven 26/8-2009 Skovdalen Anmeldelse
Headhunter 3/9-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Inglorious Basterds 6/9-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Taking Woodstock 15/9-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Frank Hvam + Per Vers 28/9-2009 Anmeldelse
MILK feat. Jeg er min egen kone 2/10-2009 Biffen Sara Damsgaard Thomsen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
OP - 3D! 7/10-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Udvalgte numre i originale version 9/10-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Verdens Bedste Musical 11/10-2009 Anmeldelse
Jeg er en jæger, jeg har gevær og det lyder sådan her 12/10-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Ved verdens ende 14/10-2009 BioCity Anmeldelse
Det bliver for geil! 17/10-2009 Studenterhuset Anmeldelse
Kamp! 17/10-2009 Anmeldelse
Bytte bytte købmand 17/10-2009 Skråen Anmeldelse
Hun er en rigtig god kone 20/10-2009 Sara Damsgaard Thomsen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Geo og det indre dyr 22/10-2009 Skråen Nuno Alexandre Anmeldelse
Julia & Julie 22/10-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Bob Olsen på Skråen 23/10-2009 Skråen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Føl! 26/10-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Zombieland 27/10-2009 BioCity Anmeldelse
Pornografi på teateret - og på nettet! 29/10-2009 Aalborg Teater Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Earth 29/10-2009 BioCity Anmeldelse
Over gaden, under vandet 1/11-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Han danser jo for fedt! 1/11-2009 Studenterhuset Anmeldelse
Vi spiller rock 'n' roll 1/11-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Spark i løgsuppen 2/11-2009 Skråen Anmeldelse
Pornografi 2/11-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Rommen er en tøjte 7/11-2009 Skråen Anmeldelse
Valg deBattle på Transformator 9/11-2009 Anmeldelse
Bare tryk dig ind til mig 10/11-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Thriller Live 13/11-2009 Anmeldelse
Syg ungdom 14/11-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Stem på Simon Kvamm til Kommunalvalget! 15/11-2009 Skråen Anmeldelse
(500) Days of Summer 17/11-2009 BioCity Anmeldelse
2012 18/11-2009 BioCity Anmeldelse
Ponyo på klippen ved verdens smukkeste hav 19/11-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
SOPA siger hej 25/11-2009 Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse