nitusind.nu

Arkiv

Finder du hvad du leder efter?

Nedenfor har du mulighed for at søge vha. forskellige parametre. Med CTRL + klik (cmd + klik på mac) kan du foretage flere valg samt fravælge igen. 

Format: 2017-09-20
Format: 2017-09-20

Log ind

Nyeste kommentarer

November in 9000

Hello. that was perfect . Thank you from your site

07/09/2017 - 14:51
Anonym skrev om

Magtfuld "Richard III"

sfafsafsa

22/08/2017 - 10:02
AGeameTug skrev om

Magtfuld "Richard III"

bonjour, alors en premier lieu j’aimerais savoir a manière dont tomber enceinte au plus vite.. J’ai fréquemment des rapport mais je tombe pas enceinte.. Donc sa m’inquiète un peu quand même !

10/07/2017 - 02:02
Anonym skrev om

Magtfuld "Richard III"

j33

14/04/2017 - 09:30
Anonym skrev om

Magtfuld "Richard III"

14/04/2017 - 09:27
Title Post datesort icon Steder Skribent Fotograf Type #
HRVRK på Cookie Factory 10/1-2008 Anmeldelse
Dans efter min pibe - Scratch 10/1-2008 Anmeldelse
Trængsel og alarm 10/1-2008 Aalborg Teater Anmeldelse
Mikael Simpson & Sølvstorm 10/1-2008 Studenterhuset Anmeldelse
Efterklang + Slaraffenland 10/1-2008 Studenterhuset Kristian Ravn-Ellestad Anmeldelse
The Trans Late Show Julespecial 10/1-2008 Anmeldelse
Barnet + 3. Stop fra Gug 11/1-2008 Anmeldelse
Allan Olsen på Skråen 11/1-2008 Skråen Anmeldelse
Red Warszawa på Studenterhuset 11/1-2008 Studenterhuset Anmeldelse
Take That er back for good! 13/1-2008 Gigantium Anmeldelse
Powersolo + Deltahead 21/1-2008 Studenterhuset Anmeldelse
HipHop på Teatret part 3 - snøvsen er kraftedme sjov! 25/1-2008 Kristian Ravn-Ellestad Anmeldelse
Maria Stuart på Aalborg Teater 29/1-2008 Aalborg Teater Anmeldelse
X-Periment på Aalborg Teater 30/1-2008 Aalborg Teater Anmeldelse
Esters Bog 11/1-2009 Anmeldelse
Changeling: Eastwoods storslåede og absurde drama 20/1-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Et stk. tilbage til 60'ernes Beatles, tak! 29/1-2009 Anmeldelse
Slam 9000 1/2-2009 Anmeldelse
Havan Rumba 4/2-2009 Anmeldelse
Skatteøen på Aalborghus Gymnasium 4/2-2009 Anmeldelse
Det må være en af de der amerikanske drømme 5/2-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Himlen Falder falder 5/2-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Revolutionary Road 9/2-2009 BioCity Anmeldelse
Den evige udfordring i mødet mellem menneske og vampyr 9/2-2009 BioCity Anmeldelse
Realistisk realia 10/2-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
TAL! Det er så mørkt 11/2-2009 Det Hem'lige Teater Anmeldelse
RJD2 + Den Sorte Skole på Studenterhuset 12/2-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Svensk smitte 15/2-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Tim C på Skråen 17/2-2009 Skråen Anmeldelse
D-A-D - Monster fed philosophy tour 18/2-2009 Anmeldelse
Luftguitar og ekstra vanvid 20/2-2009 Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Dougt: Tag ind og tvivl 26/2-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Voldeligt, larmende og fantastisk teater 27/2-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Der er nosser i Cimbretyrens Nosser 28/2-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
A Clockwork Orange-video: vind billetter 2/3-2009 Aalborg Teater Kristian Ravn-Ellestad Anmeldelse
The Sound of Music 2/3-2009 Anmeldelse
Når jeg forsvinder under mig 7/3-2009 Anmeldelse
Pink Floyd Projekt 7/3-2009 Anmeldelse
Slumdog Millionaire eller bare Chai-wallah? 12/3-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Syret nok 13/3-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Længe leve selvmorderen 13/3-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
I rosens navn 15/3-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Mænd der hader kvinder 19/3-2009 BioCity Anmeldelse
For 25,- blandet hiphop 20/3-2009 Anmeldelse
Liveart 29/3-2009 Anmeldelse
Endnu en torsdagstræffer 3/4-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
En karismatisk svensker og et skuffende publikum 5/4-2009 Studenterhuset Anmeldelse
iPod Battle 2009 17/4-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Lars Hjortshøj - i virkeligheden 17/4-2009 Anmeldelse
What the fukt? 19/4-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Transformator indtaget af spassere 24/4-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Jens Unmack er klar besked 26/4-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Sommer i Aalborg 26/4-2009 Studenterhuset Anmeldelse
Glasmenageriet 3/5-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Klokken er fem minutter i jazz 16/5-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Klokken er fem minutter i jazz 16/5-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
That's one dubstep for man, one giant leap for mankind 17/5-2009 Platform4 Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Rock på Fedtebrødet 20/5-2009 Anmeldelse
Engle, Dæmoner og Tom Hanks i Speedos 22/5-2009 BioCity Anmeldelse
Foråret springer ud 29/5-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
One says goodbye, one says hello 31/5-2009 Anmeldelse
Når dragen græder syre 1/6-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
The Wrestler 6/6-2009 BioCity Anmeldelse
Stand up i skoven 26/8-2009 Skovdalen Anmeldelse
Headhunter 3/9-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Inglorious Basterds 6/9-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Taking Woodstock 15/9-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Frank Hvam + Per Vers 28/9-2009 Anmeldelse
MILK feat. Jeg er min egen kone 2/10-2009 Biffen Sara Damsgaard Thomsen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
OP - 3D! 7/10-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Udvalgte numre i originale version 9/10-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Verdens Bedste Musical 11/10-2009 Anmeldelse
Jeg er en jæger, jeg har gevær og det lyder sådan her 12/10-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Ved verdens ende 14/10-2009 BioCity Anmeldelse
Det bliver for geil! 17/10-2009 Studenterhuset Anmeldelse
Kamp! 17/10-2009 Anmeldelse
Bytte bytte købmand 17/10-2009 Skråen Anmeldelse
Hun er en rigtig god kone 20/10-2009 Sara Damsgaard Thomsen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Geo og det indre dyr 22/10-2009 Skråen Nuno Alexandre Anmeldelse
Julia & Julie 22/10-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Bob Olsen på Skråen 23/10-2009 Skråen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Føl! 26/10-2009 Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Zombieland 27/10-2009 BioCity Anmeldelse
Pornografi på teateret - og på nettet! 29/10-2009 Aalborg Teater Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Earth 29/10-2009 BioCity Anmeldelse
Over gaden, under vandet 1/11-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
Han danser jo for fedt! 1/11-2009 Studenterhuset Anmeldelse
Vi spiller rock 'n' roll 1/11-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Spark i løgsuppen 2/11-2009 Skråen Anmeldelse
Pornografi 2/11-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Rommen er en tøjte 7/11-2009 Skråen Anmeldelse
Valg deBattle på Transformator 9/11-2009 Anmeldelse
Bare tryk dig ind til mig 10/11-2009 Studenterhuset Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse
Thriller Live 13/11-2009 Anmeldelse
Syg ungdom 14/11-2009 Aalborg Teater Anmeldelse
Stem på Simon Kvamm til Kommunalvalget! 15/11-2009 Skråen Anmeldelse
(500) Days of Summer 17/11-2009 BioCity Anmeldelse
2012 18/11-2009 BioCity Anmeldelse
Ponyo på klippen ved verdens smukkeste hav 19/11-2009 BioCity Sara Damsgaard Thomsen Anmeldelse
SOPA siger hej 25/11-2009 Mathies B. Jespersen Mathies B. Jespersen Anmeldelse